29 april 2017
14:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: IK Frej Täby Grön - IF Brommapojkarna 3

Vi öppnade upp matchen bra och Malle hade en friläge i höger innerpostion men målvakten räddade. Efter ca 10 minuter så får vi inte bort bollen i eget straffområde och de kan trycka in 1-0. Frej för spelet och vi får inga längre stunder med bollinnehav. I slutet på halvleken har de ett vasst avslut men Yusuf gör en fin reflexräddning vid sin högra stolpe.
I andra öppnar vi upp riktigt bra de första minutrarna men sedan tar Frej över igen. De får bla en straff som Yusuf räddar. I mitten på halvleken pressar Malle deras målvakt som slår bollen till Gurra men Gurras avslut blir lite för lågt och målvakten kunde rädda skottet. I slutet på halvleken göra Yusuf flera fina räddningar och han blir rättmätigt utsedd till vår bästa spelare.
Matchen slutar 1-0 och det var ett fall framåt från premiären. Ett stort tack till Hugo, Ivan och Joel från 05-17 som ställde upp och hjälpte oss i denna matchen.